Σχετικά άρθρα

Η κατάθλιψη είμαι μια κανονική ασθένεια όπως για παράδειγμα μια σοβαρή γρίπη, μόνο που γιατρεύεται πολύ πιο δύσκολα, μιας και η θεραπεία είναι διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο. 
Ο 21χρονος φωτογράφος Edward Honaker αποτυπώνει τη κατάθλιψη την οποία βιώνει μέσα από ισχυρά αυτο-πορτρέτα. Η παρακάτω συλλογή ασπρόμαυρων φωτογραφιών απεικονίζει την εμπειρία του φωτογράφου με την κατάθλιψη και το άγχος.
 Περισσότεροι από 24.000 χρήστες του Facebook έχουν κοινοποιήσει το συγκινητικό βίντεο, ενώ περισσότεροι από 1.300 εκφράζουν στα σχόλιά τους την υποστήριξη προς το νεαρό και το θαυμασμό τους για το θάρρος του.
Δεδομένου πως οι αλλαγές στο περιβάλλον της υγείας είναι συνεχείς, η απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στο σύστημα υγείας προϋποθέτει τη σαφή γνώση των δικαιωμάτων τους. Με το σκεπτικό αυτό, Novartis Hellas σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρία Αθηνών (ΙΕΑ), σχεδίασε και υλοποιεί την εκστρατεία ενημέρωσης «Δικαίωμα στην Υγεία».
ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ « Το άλλο μου ολόκληρο».Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ, Αθήνα 2016 Σχόλια και συνειρμοί σχετικά με την αγάπη και την απώλεια.
Τα μέλη της διαδικτυακής κοινότητα του Buzzfeed ρωτήθηκαν ποιες ταινίες τα βοήθησαν στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.
Τα μέλη της διαδικτυακής κοινότητα του Buzzfeed ρωτήθηκαν ποιες ταινίες τα βοήθησαν στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Αυτές ήταν οι απαντήσεις τους:
Σελίδα 1 από 5

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.Τονίζεται πως η σελίδα σε καμία περίπτωση ΔΕΝ παρέχει κλινικές υπηρεσίες (ψυχιατρικές, φαρμακευτικές ή ψυχοθεραπευτικές) και ΔΕΝ τις υποκαθιστά με οποιονδήποτε τρόπο. Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε πάντοτε τον ειδικό με τον οποίο συνεργάζεστε πριν ακολουθήσετε οποιαδήποτε συμβουλή ή οδηγία που ενδεχομένως διαβάσατε στις στα άρθρα. Γενικότερα, σας συνιστούμε να ζητάτε πάντοτε την συνδρομή ειδικού επαγγελματία ψυχικής υγείας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση που αφορά είτε την δική σας θεραπεία είτε την θεραπεία άλλων.

Κύλιση στην Αρχή