Στείλτε μας τη δική σας ιστορία!

  • font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size
  • Print
  • Το Email σου
  Θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας την δικιά σας ιστορία σχετικά με την κατάθλιψη, την ψυχική ασθένεια, τις ομάδες αυτοβοήθειας ή τις ομάδες ψυχοεκπαίδευσης!

 

 Θεωρούμε ότι η αφήγηση προσωπικών ιστοριών μπορεί να αποτελέσει στοιχείο ενδυνάμωσης για εσάς και άτομα με κοινές εμπειρίες και προβλήματα. 

Επίσης, συμβάλλει σημαντικά στον αποστιγματισμό της ψυχικής ασθένειας και μπορεί να κινητοποιήσει άλλους να αναζητήσουν βοήθεια ή/και να συμμετέχουν σε μια ομάδα αυτοβοήθειας.

Μπορείτε να στέλνετε τις δικές σας προσωπικές αφηγήσεις με την εμπειρία σας σχετικά  με την κατάθλιψη ή τη συμμετοχή σε ομάδα αυτοβοήθειας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παρακαλούμε προσδιορίστε αν επιθυμείτε το κείμενο σας να αναρτηθεί στο site ανώνυμα (π.χ.  Μαρία, 33 ετών/ Μαρια, 33 ετών, εκπαιδευτικός) ή επώνυμα (με ονοματεπώνυμο). 

 

Τα περιεχόμενα της κατηγορίας των "Προσωπικές Αφηγήσεις" αποτελούν δημιουργίες του εκάστοτε συγγραφέα του κειμένου, δηλαδή πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία. Το site δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα, την πληρότητα και την ακρίβεια των περιεχομένων αυτών.  Οι δημοσιεύσεις αυτές εκφράζουν τη γνώμη του εκάστοτε συντάκτη και όχι απαραίτητα τη γνώμη των διαχειριστών του Προγράμματος “Πολίτες ενάντια στην Κατάθλιψη”. Οι εικόνες που συνοδεύουν τα κείμενα ενδέχεται να είναι επίσης επιλογές των ίδιων των συντακτών των κειμένων.

 

Σημείωση: η δημοσιοποίηση των κειμένων στο site εναπόκειται στην κρίση των διαχειριστών του site (π.χ. δεν θα δημοσιεύονται υβριστικά κείμενα και γενικά κείμενα που με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν να είναι προσβλητικά, απαξιωτικά, μειωτικά κ.ά.).”

Βαθμολόγησε αυτό το άρθρο
(0 votes)

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.Τονίζεται πως η σελίδα σε καμία περίπτωση ΔΕΝ παρέχει κλινικές υπηρεσίες (ψυχιατρικές, φαρμακευτικές ή ψυχοθεραπευτικές) και ΔΕΝ τις υποκαθιστά με οποιονδήποτε τρόπο. Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε πάντοτε τον ειδικό με τον οποίο συνεργάζεστε πριν ακολουθήσετε οποιαδήποτε συμβουλή ή οδηγία που ενδεχομένως διαβάσατε στις στα άρθρα. Γενικότερα, σας συνιστούμε να ζητάτε πάντοτε την συνδρομή ειδικού επαγγελματία ψυχικής υγείας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση που αφορά είτε την δική σας θεραπεία είτε την θεραπεία άλλων.

Κύλιση στην Αρχή