Ψυχιατρικό Κέντρο Salten

  • font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size
  • Print
  • Το Email σου
 Το ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Salten στο Bodo της Νορβηγίας έχει μακρά εμπειρία σε δράσεις κατ’ οίκον παρέμβασης και αντιμετώπισης της αυτοκτονίας. Επίσης έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα εκπαίδευσης επαγγελματιών και ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας (EMILIA, PROMISE, CAMILLE).

Οι υπηρεσίες του ψυχιατρικού νοσοκομείου του Nordland οργανώνονται σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Οι περιφερειακές υπηρεσίες περιλαμβάνουν τμήματα οξείας φροντίδας, ψυχιατρικά τμήματα γενικών νοσοκομείων, τμήματα αποκατάστασης και ψυχογηριατρικά τμήματα. Υπάρχουν τρία κοινοτικά κέντρα που παρέχουν νοσοκομειακές και εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες σε σαφώς ορισμένους τομείς ευθύνης. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τμήμα ψυχιατρικής νοσηλείας και ομάδες πρόωρης παρέμβασης στην κρίση, κατάχρησης ουσιών και κατ’ οίκον φροντίδας. 

Βαθμολόγησε αυτό το άρθρο
(0 votes)

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.Τονίζεται πως η σελίδα σε καμία περίπτωση ΔΕΝ παρέχει κλινικές υπηρεσίες (ψυχιατρικές, φαρμακευτικές ή ψυχοθεραπευτικές) και ΔΕΝ τις υποκαθιστά με οποιονδήποτε τρόπο. Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε πάντοτε τον ειδικό με τον οποίο συνεργάζεστε πριν ακολουθήσετε οποιαδήποτε συμβουλή ή οδηγία που ενδεχομένως διαβάσατε στις στα άρθρα. Γενικότερα, σας συνιστούμε να ζητάτε πάντοτε την συνδρομή ειδικού επαγγελματία ψυχικής υγείας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση που αφορά είτε την δική σας θεραπεία είτε την θεραπεία άλλων.

Κύλιση στην Αρχή